Виберіть іншу країну або регіон, щоб переглянути вміст для вашого місцезнаходження.

Ефективність програми WH Okna в компанії SAMAT

Їржетин під Єдловом — це гірський курорт, розташований у північній Чехії, у західній частині Лужицьких гір. Саме тут, в історичних стінах колишнього заводу з виробництва кришталю, зараз пристосованого для потреб зовсім іншої галузі, виробляють вікна, двері та зимові сади.

Компанія Samat розпочала свою діяльність у 1991 році. Після 31 року існування, нові власники вирішили здійснити ряд революційних змін в організації виробництва. Одночасна зміна профілю, парку машин, фурнітури та програмного забезпечення вимагала кількох місяців підготовки.

Ми шукали надійну компанію, яка могла б гарантувати нам довгострокову співпрацю та адаптацію програмного забезпечення і водночас могла б керувати всіма технологічними впровадженнями, пов'язаними з автоматизацією нашої компанії, — говорить Томаш Дворжак, президент Samat.

Компанія Samat зупинила свій вибір на Winkhaus Polska. Вони вирішили скористатися понад 20-річним досвідом у впровадженні програмного забезпечення для віконних виробництв та підтримкою висококваліфікованих ІТ-фахівців, які супроводжували проєкт на всіх етапах. Під час впровадження були розроблені унікальні функції та звіти, які відповідали специфічним потребам замовника. Завдяки зусиллям команди IT Winkhaus та працівникам компанії Samat проєкт був успішно реалізований і забезпечив значні поліпшення в роботі підприємства.

У компанії Samat впровадили WH Okna v.6 з персоналізованими модулями: розрахунок, створення пропозицій, обіг документів, управління машинами, замовлення, а також інтегрували його з бухгалтерською програмою та плануванням.

- Цього року ми завершили впровадження нових технологій у виробництві. Це покращило наш процес, і тепер виробництво повністю автоматизоване, працівникам не потрібно втручатися. Програмне забезпечення працює чудово, всі процеси контролюються системою WH Okna, — підсумовує Марек Марек, виконавчий директор компанії Samat. — Завдяки програмі WH Okna все стало для нас простіше.

Співпраця з Winkhaus Polska:
- Багаторічна співпраця, розвиток та адаптація програмного забезпечення;
- Допомога на кожному етапі впровадження технологій автоматизації виробництва.

Які результати отримала компанія SAMAT?
- Покращення виробничого процесу завдяки ефективній та безперебійній автоматизації;
- Повний контроль на кожному етапі виробництва;
- Покращення в обробці замовлень, закупівлі матеріалів, складському обліку, плануванні та статусі замовлень;
- Розширений та нестандартний спектр звітів.

Які плюси отримала компанія Winkhaus Polska?
- Стимули для розвитку програми;
- Нові ідеї та пропозиції щодо нових функцій програми.

WH Okna — власна розробка Winkhaus Polska:
- Управляє продажами;
- Оптимізує виробництво світлопрозорих конструкцій;
- Керує верстатами;
- Інтегрується з ERP, зокрема з бухгалтерськими, складськими та CRM модулями.

Програма WH Okna в Польщі:
- Програмою користуються близько 300 виробників вікон і дверей;
- Програма має 10 000 активних користувачів усіх версій.